5 maart 2016

REPARATIES VAN BAKFIETSEN

Uniek in Midden Nederland! Rijwielwacht.nl is één van de eerste in Nederland die naar u toe komt als u met pech onderweg staat met uw (elektrische) bakfiets.
Niets is zo vervelend als met uw kinderen in de bakfiets stil te komen staan op weg naar de crèche / het kinderdagverblijf of juist op weg naar huis. Nu is hier de oplossing voor gevonden in de vorm van de Rijwielwacht.
Tijdens openingstijden belt u met ons en wij zorgen ervoor dat u nog dezelfde dag weer op pad kunt met de bakfiets. Wij komen met onze werkplaats in de bus naar u toe. Geen geregel voor u om de bakfiets naar een fietsenmaker te laten vervoeren. Ter plekke voeren wij de reparatie uit. Naast reparaties kunt u ook voor onderhoud aan uw bakfiets bij ons terecht. Uiteraard komen we daarvoor naar u toe, bij uw werkgever of bij u thuis.
In samenwerking met bijvoorbeeld een kinderdagverblijf kunnen wij ochtenden / middagen regelen waarop wij een quick scan van bakfietsen doen. Wij controleren de aanwezige bakfietsen dan op een aantal essentiële punten. Daarna kunt u eventueel een afspraak maken voor nadere reparatie of onderhoud aan de bakfiets. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

[fb_button]