WAT DOEN WIJ

Wij komen met onze rijdende werkplaats aan huis voor onderhoud en/of reparatie van fietsen. Of het nu gaat om een omafiets, transportfiets, elektrische fiets of bakfiets bij Rijwielwacht.nl is uw fiets in vertrouwde handen. Rijwielwacht.nl kan nagenoeg alle merken fietsen repareren en onderhouden. Met name de bekendste merken: Batavus, Gazelle, Sparta, Giant, Trek, Cortina, Loekie en Cube.
Maar ook voor minder bekende merken kunt u bij ons uiteraard terecht.

Ook voor een fiets APK / fietscheck bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen naar u toe en helpen u graag zo snel mogelijk, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw fiets.
Uniek aan Rijwielwacht.nl is dat wij in regio Midden Nederland de enige zijn die bij u thuis / onderweg / op het werk, onderhoud en/of reparaties uitvoeren aan bakfietsen (Babboe, Cargobike, Fietsfabriek, etc.).
Daarnaast kunnen wij diverse service en onderhoudsbeurten voor u uitvoeren aan huis of op het werk. Het laten testen en reviseren van accu's voor diverse merkfietsen kunt u ook door ons laten uitvoeren.

(Sport)fietsen
Voor alle merken fietsen kunt u ons benaderen voor onderhoud en reparatie. Of het nu een A-merk sportfiets of merkloze 2e hands fiets via Marktplaats is, wij zorgen goed voor uw fiets. Lekke band, gebroken remkabel, versnelling afstelling, regulier onderhoud? Bel ons! Wij komen naar u toe en helpen u snel weer op weg. Wij adviseren u bij reparatie over de best mogelijke oplossingen, zoals het gebruik van anti lek banden, optimale verlichting en accessoires.

E-bikes
Met zijn allen zijn we steeds vaker op de elektrische fiets naar het werk. Of maken we heerlijke toertochten bij mooi weer. Goed vakkundig (jaarlijks) onderhoud is van groot belang voor uw E-bike. Zo blijft uw elektrische fiets in topconditie en gaat de batterij het langst mee. Is uw E-bike onverhoopt defect, dan komen wij z.s.m. naar u toe om ter plekke de reparatie uit te voeren.

Bakfietsen
Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de oer degelijke bakfietsen. Voor alle merken kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Veiligheid voorop bij vervoer van kinderen, laat daarom uw (elektrische) bakfiets professioneel onderhouden. En laat de bakfiets het afweten? Bel ons! We zorgen op heel korte termijn dat u weer van uw bakfiets gebruik kunt maken. Wij komen naar u toe op locatie zoals huisadres, kinderdagverblijf, crèche, werk of onderweg.

Fiets APK voor bedrijvenFiets APK / fietscheck voor bedrijven 
Wilt u milieubewust ondernemen en uw personeel meer laten bewegen? Motiveer dan uw werknemers om met de fiets naar de zaak te komen. Om uw mensen veilig en verantwoord aan het verkeer deel te laten nemen kunnen wij bij u op het bedrijf een uitgebreide fietscheck / fiets APK keuring en eventuele reparaties verzorgen.

MIDDEN NEDERLAND

busRijwielwacht.nl regio midden Nederland, uw vertrouwde en vakkundige fietsreparateur bij u voor de deur .